De bal is eindelijk gaan rollen nadat de hosting provider van Stopkindersex.com en Dutchpredators.org een tegenstander van pedojaagster en aandachtshoer Yvonne van Hertum ging belasteren. De bal kaatste terug met als resultaat dat zowel Stopkindersex.com en Dutchpredators.org eraf liggen. Wel zo makkelijk voor Yvonne. Ze kan de websites toch niet onderhouden als ze straks twee maanden in hotel.nl zit.

Het wachten is nog op het down gaan stopkinderpornonu.com van Chris Hölsken maar het condoleanceregister bij De Vrienden Van Matt is alvast geopend.

Update: De bevestiging van Yvonne van Hertum Romana op Hyves

—————————————-
Van: [hyver=lupes1]Romana[/hyver]
Datum: 2009-06-29 21:21:16
—————————————-
Trieste mededeling

SKS is off line gehaald, we doen onze best om zo snel mogelijk weer terug te komen. Dit zie je nu als je op SKS kijkt zie je de volgende boodschap:

Geachte bezoeker,

tot onze spijt moeten wij u mededelen dat wegens aanhoudende problemen, DDoS aanvallen naar ons netwerk, bedreigingen en overige zaken,
wij hebben besloten de server die de domeinnamen stopkindersex.com en dutchpredators (punt)org host af te sluiten van ons netwerk in San Jose, gezien andere klanten die er niets mee te maken hebben helaas ook hinder ondervinden vanwege de aanvallen naar deze sites.

De eigenaar gaat opzoek naar een nieuwe hoster.
Onze excuses voor het ongemak.

Update 30 juni 2009 19:00 uur:
Stopkinderpornonu.com is niet down. Van ons hoeft dat ook niet maar het betekent wel dat Liroy van Hoewijk, de eigenaar van CoreISP een probleem blijft houden met Koos Mooij, degene die door Liroy voor veroordeelde pedoseksueel is uitgemaakt. DVVM zijn niet gecharmeerd van de redenen die Liroy opgeeft voor het plat gooien van de websites. Zeg gewoon eerlijk dat je eieren voor je geld kiest in plaats van onzinredenen zoals bedreigingen en ddos aanvallen.

Update 30 juni 2009 21:50 uur:
Het feest heeft lang genoeg geduurd. Vonne is weer online, niet in Rusland maar vlakbij New York (op het eerste gezicht). Dutchpredators inmiddels ook. Verder wordt de dubbelrol van CoreISP eigenaar Liroy van Hoewijk duidelijk. Jammer Liroy, een gemiste kans om je naam te zuiveren.

Update 02 juli 2009 15:30 uur:
CoreISP van Liroy van Hoewijk is nog steeds verantwoordelijk voor de strafbare website Dutchpredators.org.

liroy van hoewijk van coreisp.jpg

Laten we eens een whois uitvoeren. Daaruit blijkt dat het IP-adres van de nameserver van het domain Dutchpredators.org met het IP-adres 66.79.178.162 van CoreISP is. Een trace naar dit IP-adres komt ook nog steeds uit bij CoreISP. Een reverse-IP laat zien dat ook het domein websmaid.com geserviced wordt door deze nameserver. Laat dat domein nou ook van CoreISP zijn. Liroy van Hoewijk zit dus nog steeds vuistdiep in de strafbare website Dutchpredators.org en heeft de website gewoon verplaatst binnen zijn netwerk. Meer bewijs staat hier en hier.

Het bleek achteraf om oude DNS entries te gaan. Erg slordig dat die er nog steeds staan hoor, maar wat wil je als je maanden die website gehost hebt. Verder heeft Liroy zich bezig gehouden met de nieuwe opmaak van Stopkindersex.com. Het is mooi geworden Liroy. Fijn dat je je zo nog steeds in wilt blijven zetten voor een meerdere malen veroordeelde crimineel als Yvonne van Hertum.